Isamu Amada je u Japanu 1946. godine osnovao kompaniju AMADA.


Logo


Grupa sada broji oko 90 kompanija, uključujući prodajne ogranke i proizvodne pogone, i zapošljava preko 8000 ljudi širom sveta.

AMADA nudi potpuno sveobuhvatan asortiman rešenja za obradu metala, a kako bi udovoljili promenljivim i specifičnim potrebama tržišta i svojih kupaca, grupa je postavila mrežu proizvodnih lokacija u strateškim oblastima: Japan, Evropa, Severna Amerika i Kina .

AMADA grupa je jedan od najvećih svetskih proizvođača mašina, testera i alata za obradu metala i jedna je, po kvalitetu svojih proizvoda, od vodećih svetskih kompanija u ovoj industriji .

AMADA nudiširok spektar proizvoda kao što su: mašine za sečenje metala, savijanje, glodanje, sabijanje metalne strugotine, laserska tehnologija sa automatizovanim modularnim konceptima, softverskim aplikacijama i čitavim spektrom alata. AMADA proizvodi predstavljaju vodeća tehnološka rešenja koja postižu visok stepen profitabilnosti i produktivnosti.

Radeći više od 40 godina u Evropi, AMADA grupa kombinuje tradiciju, japansko iskustvo i najbolje evropsko znanje.

AMADA ima jedinstvenu komparativnu prednost koja proizilazi iz činjenice da proizvodi i mašine i testere za obradu metala. Ova prednost rezultira stalnim razvojem novih visoko kvalitetnih proizvoda, kombinujući maksimalne performanse sečenja i značajno smanjenje vremena rezanja, što udovoljava najvišim zahtevima kupaca.

AMADA nudi pravi izbor testera za sečenje metala za gotovo svaki proizvodni proces. Decenijamanaziv AMADA predstavlja sinonim za najbolje u inovaciji, kvalitetu i performansama testera i mašina za obradu metala.

Naš asortiman AMADA proizvoda se sastoji od bimetalnih trakastih testera, karbidnih trakastih testera i kružnih testera.


Bimetalne trakaste testere

SGLB

SUPER8

DUOS M42

SUPER HLG

SUPER HL

SMARTCUT

SIGMA

MAGNUM HLG

MAGNUM HL

AURORA

PROTECTOR M42

Prijavite se za naš Newsletter.