Aotai

Oprema za zavarivanje

Aotai Electric Co. LTD je vodeći proizvođač industrijske opreme za zavarivanje i sečenje u Kini. Aotai nudi preko 100 modela aparata za zavarivanje razvrstanih u 13 proizvodnih grupa. Aotai linije aparata za zavarivanje uključuju MMA invertere, TIG invertere, MIG invertere, SAW invertere, uređaje za vodeno hlađenje, vazdušne plazme za sečenje, kao i mnoštvo dodatne opreme. Svi Aotai aparati za zavarivanje i sečenje su izrađeni u skladu sa najzahtevnijim svetskim standardima kvaliteta, normama i propisima i namenjeni su za intenzivan rad u teškim industrijskim radnim okruženjima.


Hot Wire TIG ATIG-400P(HW)
AMIG-500/630PD

Beskompromisni u svojim visokim standardima, Aotai tim čini sve napore da svojim kupcima pruži visoko funkcionalne i prilagodljive proizvode koji se lako instaliraju i održavaju a namenjeni su za najzahtevnije zavarivačke aplikacije. Uprkos veoma snažnoj konkurenciji na kineskom tržištu, Aotai aparati i dalje su najprodavaniji profesionalni uređaji za zavarivanje od 2005. godine do danas.

Svi Aotai aparati za zavarivanje i sečenje prolaze kroz sledeća testiranja:

Transporation vibration test, Electromagnetic vibration test, Drop test, Voltage change test, Harmonic current emission test, Conducted emission test, Radiated emission test, IP test, Anti-dust test, Salt spray test, Constant temperature/humidity test, Alternate heat and humidity test, Low temperature test, High temperature test, Static life test, Arc start test, Welding aging test, High frequency interference test.Aotai je 1993. godine osnovalo nekoliko profesora i njihovih postdiplomaca sa Univerziteta ShangDong. Od svog osnivanja, Aotai se posvetio pronalaženju inovativnih tehnologija koje donose napredak u svojoj oblasti. Godine 2002  proglašeni  su za „National Torch Plan Hi-Tech Enterprise“, što u Kini pretstavlja svojevrsno priznanje i nagradu za visokotehnološke kompanije sa izvrsnim dostignućima u istraživanju i razvoju. Aotai je 2004. godine dobio i srebrnu nagradu za nacionalni napredak u nauci i tehnologiji.Aotai ima tim visokoobrazovanih strastvenih i iskusnih inženjera zaduženih za istraživanje i razvoj. Menadžment tim je sastavljen od specijalista i stručnjaka sa prosekom od preko 25 godina radnog iskustva u branši. Ovi pojedinci su ti koji su razvili suštinsko intelektualno vlasništvo kompanije. Jaka tehnička osnova i stručnost Aotai tima čini ovu kompaniju nacionalnim liderom. Da bi udovoljili sve većim zahtevima kineskog i svetskog tržišta, Aotai je 2005. godine sagradio fabriku od 158.000 m². Godine 2006 izgrađena je poslovna zgrada od 4.600 m² kako bi se prilagodili rastućim istraživačko-razvojnim aktivnostima. Treća proizvodna celina ukupne površine od 93.000 m² izgrađena je 2013. godine.

Robot System


AOTAI ATIG 315 PAC


AOTAI katalog proizvoda 


AOTAI oprema za zavarivanje


AOTAI automatizacija


AOTAI solarni inverteri
Ecomex

WALMER 200CEL DURA ARC 200 II

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI ARC 400

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI ATIG 200 P DC

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI ATIG 270P

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI ATIG 210PAC

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI ATIG315PAC

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI CUT 100

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI MIG350MC MMA/MIG/TIG

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI AMIG350 +DODAVAČ ŽICE

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI AMIG500 W+DODAVAČ

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI AMIG350PM PULSE W+DODAV

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI AMIG500PM PULSE W+DODAV

Kupite odmah
Ecomex

AOTAI AMIG630PD PULSE W+DODAV

Kupite odmah
Prijavite se za naš Newsletter.