Arntz

Bi-metal trakaste testere za sečenje metala

ARNTZ GmbH + Co. KG je srednje, međunarodno aktivno porodično preduzeće koje predstavlja i vodi sedma generacija najstarijeg proizvođača alata iz Remšajda, u većinskom vlasništvu porodice osnivača. Sa sedištem u Remšajdu, ARNTZ se može osvrnuti na 225 godina istorije kompanije.

Preko 180 zaposlenih na četiri lokacije proizvodi listove tračnih testera visokih performansi koji seku najrazličitiji asortiman materijala i osiguravaju precizne i kvalitetne rezove u više od 80 zemalja svakoga dana.

Na primer, dvostruke H-grede za njujorški "One World Trade Center" na Menhetnu isečene su na zahtevanu dužinu sa ARNTZ listovima tračne testere. ARNTZ listovi tračne testere mogu se naći u svim oblastima obrade metala, od sečenja cevi i profila srednje veličine do titanijumskih otkivaka kao sirovog proizvoda za veštačke zglobove kuka.


ARNTZ - Vaš stručnjak za sečenje za ceo svet metala.

ARNTZ-History

Preko 225 godina proizvodnje, 255 godina alata, 225 godina strasti. Kompanija Arntz se sa ponosom osvrće na dugu tradiciju i sa uzbuđenjem i spremnošću gleda u budućnost.

Sve kompleksniji materijali otvaraju nova tržišta, a legure se razvijaju zajedno sa višim zahtevima njihovih proizvoda. Navedene činjenice zahtevaju nova i inovativna rešenja za sečenje. Stručni tim komapnije Arntz se svakodnevno suočava sa zahtevima mnogih različitih tržišta. Arntz razvojno tehnički tim je upoznat sa materijalima i njihovim presecima – u svim industrijama i to do detalja.

Vusiko operativne strukture kompanije Arntz omogućavaju brzu reakciju, čak i na individualne i posebne potrebe svojih kupaca, i razvijaju optimalna tehnička rešenja koja su bliska korisniku. 

ARNTZ Bimetal Band Saw Blade, Size: 27mm To 80mm Width, Rs 1059 /meter |  ID: 22646043291

Listovi testere iz komanije ARNTZ su alati visokih performansi, ekonomični, precizni i savršeno usklađeni sa odgovarajućom primenom. Njhove akcije su vođene visokim standardima kvaliteta i strašću za ono što rade. Isporučuju „Made in Germani“ tehnologiju i kvalitet testera na koju se možete osloniti širom sveta.


ARNTZ zvanična web prezentacija

ARNTZ video prezentacija

ARNTZ katalog

ARNTZ proizvodi

ARNTZ robne grupe proizvoda

ARNTZ Bimetalne testere

ARNTZ Testere sa zubima od tvrdog metalaEcomex

BIM.T.M-42 2455X27X0.9/10-14A

Bi-metalna trakasta testera M42

Kupite odmah
Prijavite se za naš Newsletter.