ESAB

Oprema za zavarivanje i rezanje, dodatni materijali i pribori

esab-footer-logo


Sa više od 110 godina iskustva i prisustva u više od 80 zemalja širom sveta ESAB je najprepoznatljivije ime na području zavarivanja i rezanja čija paleta proizvoda uključuje:

  • Standardne uređaje za zavarivanje i rezanje
  • Automatizaciju zavarivanja
  • Automatizaciju rezanja
  • Dodatne materijale za zavarivanje
  • Pribor za zavarivanje

Kontinuiranim poboljšanjima i razvojem svojih proizvoda i proizvodnih procesa, spremni  smo na sve  izazove  u  tehnološkom napretku  u  svim područjima  i na svim tržištima  u  kojima delujemo. Pružanje kvalitetnih proizvodai usluga ostaje naš primarni cilj u svim našim proizvodnim i prodajnim aktivnostima širom sveta.

Vaš ESAB.

Godine 1904, švedski inženjer Oskar Kjelberg (Oscar Kjellberg) proizveo je prvu elektrodu na svetu za zavarivanje, elektrodu sa jakim fluksom koja je značajno poboljšala kvalitet zavarenih metala. Svojim osnivanjem Elektriska Svetsnings-Aktiebolaget (ESAB), Kjellberg i ESAB postaju jedan od lidera tehnoloških inovacija u svetu zavarivanja.

ESAB odražava i bogato nasleđe liderstva u dizajnu i istorijsku uniju nekoliko lidera u industriji zavarivanja. Godine 1989. Alloi Rods Corporation, L-TEC Velding and Cutting Sistems, All-State Velding Products, ESAB Automation i ESAB Velding Products su se spojili kako bi stvorili moćan savez za napredno profesionalno zavarivanje. Zajedno donose više od 300 godina iskustva u proizvodnji dodatnih (potrošnih) materijala i opreme za zavarivanje i sečenje, i postaju brend od najvećeg poverenja za profesionalne korisnike i kupce širom sveta.

Ulaskom u novi milenijum, kompanija ESAB je bila spremna za značajnu ekspanziju, koju je uspešno realizovala kroz organski rast i komplementarne akvizicije.

Početkom 2012. godine, Colfax korporacija, jedna od vodećih svetskih kompanija za raznovrsnu industrijsku proizvodnju, kupila je ESAB. Tokom 10 godina, ESAB i Colfax su se ujedinili oko zajedničke težnje ka kontinuiranom kvalitativnom poboljšanju proizvoda i usluga, posvećenosti jedinstvenom ESAB dizajnu i donošenju odluka koje će klijentima komapanije ESAB uvek donositi dodatnu vrednost i prednost u odonsu na konkurenciju.

Ono što je profesinalnim korisnicima opreme i dodatnih materijala za zavarivanje i sečenje bilo potrebno, ESAB je stvorio– bezbedno, kvalitetno, izdržljivo, efikasno i beskompromisno u skladu sa najzahtevnijim svetskim standardima. Tokom čitave svoje istorije, uključujući saveze sa Victor Technologies 2014. i GCE 2018., kompanija ESAB je proizvela za svoje klijente najkompletniju liniju proizvoda i rešenja za praktično svaku tehnologiju zavarivanja i sečenja, kao proizvoda za kontrolu gasa i rešenja za industrijsku i zdravstvenu primenu.


Za one koji žele najviši nivo industrijskog zavarivanja: ESAB heavy industry program


Godine 2022. ESAB je postala nezavisna, javno listirana kompanija (NYSE: ESAB), kao deo procesa odvajanja od Colfax korporacije. ESAB korporacija nastoji da ojača svoju poziciju globalnog pionira u tehnologiji zavarivanja premijum klase – reputaciju koju su želeli da postigu i održe od svog osnivanja. Danas, sa 9.000 zaposlenih u 47 zemalja, ESAB brendovi kreiraju nove tehnologije, dostižu nove inovatine prekretnice i pišu istoriju zavarivanja više od jednog veka.

Usvajajući dokazane principe stalnog poboljšanja, kompanija ESAB koristI ESAB Business Excellence (EBX) kao svoj poslovni operativni model, zasnovan na Danaher poslovnom sistemu. EBX je podstaknut osnovnim vrednostima kompanije ESAB i temelj je njihovog pristupa poslovanju, a njegova primena je postavila kvalitetnu i održivu osnovu za brz rast.

Dok nastavljaju da grade ESAB globalni tim koji je raznolik i talentovan kao i oni kojima služe i zbog kojih postoje a to je korisnik, profesionalac u svetu zavarivanja, sa beskompromisnom odgovornošću za pozitivne rezultate prema sebi, svojim klijentima i zajednicama u kojima poslujuju, ESAB želi da postane kompanija od 3 milijarde dolara i proširi se na srodne industrijsko tehnološke segmente u narednih nekoliko godina. Firma ECOMEX kao njihov ovlašćeni uvoznik, serviser i dugogodišnji partner daće svoj skromni doprinos ovom veličanstvenom cilju.

Kao što je osnivač kompanije ESAB Oscar Kjellberg oblikovao istoriju zavarivanja, naši osnivači Rajo Milošević, Milun Đukić, Miloš Mijailović i Slavko Jovanović oblikovali su i postavili jasne smernice za razvoj i rast preduzeća ECOMEX. Zajedno sa kompanijom ESAB želimo da aktivno učestvujemo u kreiranju budućnosti ove industrije i domaćeg tržišta.

Vođeni zajedničkom idejom oblikovanja sveta koji zamišljamo, ESAB korporacija i preduzeće ECOMEX će nastaviti da pokreću inovacije za budućnost u svetu zavarivanja kako bi služili kao paradigma za ono što budućnost nosi za ove industrije i industrije kojima služimo.Pogledajte kopletnu ponudu ESAB opreme


ESAB zvanična web prezentacija


ESAB katalog dodatnih materijala za zavarivanje


ESAB katalog opreme za zavarivanje i sečenje


ESAB Warrior aparati za najzahtevnije zavarivačke aplikacije


ESAB Renegade ES 210i / ET 210ip


ESAB WARRIOR EDGE CX SystemESAB Sentinel A50 senzorska maska za najbolje zavarivače


ESAB Versotrac EWT 1000 (SAW) Traktor


ESAB RenegadeESAB Versotrac Cadet
ESAB Warrior Edge CX System
Pogledajte ESAB Sentinel A50 for Air
→ Générateur pulsé portable destiné à l'industrie lourde
ESAB University
Uskoro - ESAB Rustler
ESAB Renegade™ VOLT
ESAB Warrior Edge CX SystemEcomex

ESAB SENZORSKA MASKA SAVAGE A40

Kupite odmah
Ecomex

ESAB NAGL.SENZ.MASKA SENTINEL A50

Kupite odmah
Ecomex

ESAB NAGLAVNA MASKA SENTINEL A60

Kupite odmah
Ecomex

ESAB NAGLAVNA MASKA SENTINEL A60 Cypher SE

Kupite odmah
Ecomex

ESAB NAGLAVNA MASKA SENTINEL A60 Sage SE

Kupite odmah
Ecomex

ESAB SENTINEL FOR AIR+EPR-X1 ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB DRZAČ ELEKTRODE CONFORT200

Kupite odmah
Ecomex

ESAB DRZAC ELEKTRODE HANDY 400

Kupite odmah
Ecomex

ESAB KLEŠTA ZA MASU MAGNET 600A

Kupite odmah
Ecomex

APARAT ZA ZAVARIVANJE ROGUE ES150i CE ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB INVERTER ROGUE ES 180i

Kupite odmah
Ecomex

ESAB INVERTER ROGUE ES 180i PRO-PFC

Kupite odmah
Ecomex

APARAT ZA ZAVARIVANJE ROGUE ES 200i PRO CE ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB CADDY ARC 151i A31 ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB CADDY ARC 201i A33 ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB CADDY ARC 251i A32 ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB CADDY ARC 251i A34 ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB RENEGADE ES210i ESAB

Kupite odmah
Ecomex

APARAT ZA ZAVARIVANJE RENEGADE ES300i ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB RENEGADE VOLT ES200 ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB RENEGADE ET210iP W Advanced

Kupite odmah
Ecomex

ESAB RENEGADE ET300iP-ESAB

Kupite odmah
Ecomex

ESAB FABRICATOR ET410iP CE

Kupite odmah
Ecomex

ESAB FABRICATOR ET410iP CE W

Kupite odmah
Prijavite se za naš Newsletter.