Tyrolit

Brusni alati i pribori

TYROLIT se pozicionirao kao jedan od vodećih svetskih proizvođača profesionalnog alata za brušenje, rezanje, sečenje, bušenje, površinsku obradu i kao dobavljač alata i mašinskih sistema za građevinarstvo.

Tyrolit

Za najzahtevnije potrebe  kupaca, kompanija TYROLIT nudi brojne proizvode za sečenje, kalibraciju, poliranje i profilisanje prirodnog i veštačkog kamena, kao i keramičkih i staklenih materijala.

U građevinskoj industriji, TYROLIT je vodeći dobavljač sistema za bušenje, zidnih i žičanih testera, podnih testera i alata za brušenje neravnih površina.

Floor sawingFloor grinding and surface preparation

Core drilling  Grinding & Grooving

Wall saws  Hand-held and ring saws

TYROLIT  je pionir u segmentu  brušenja /sečenja. Proizveli su prve rezne diskove ojačane vlaknima u Evropi i izumeli super tanku tehnologiju, koja je današnji globalni tržišni standard za visoko kvalitetne rezne diskove. Kompanija TYROLIT profesionalnim korisnicima iz različitih industrija nudi širok asortiman proizvoda, za brušenje, rezanje i površinsku obradu.

TYROLIT PREMIUM

TYROLIT je najtraženiji proizvođač najvećih reznih diskova na svetu, prečnika i do 2.000 mm za rezanje vrućih poluproizvoda od čelika.


Kompanija TYROLIT  je pronalazač  inovativne tehnologije žičane testere za primenu u industriji kamena i građevinarstva, koja je i danas referentna tačka u tim industrijama.

Wire saws

TYROLIT  je porodična kompanija, koja je osnovana 1919. godine i članica je grupe Swarovski. Sedište kompanije TYROLIT je u mestu Schwaz u Austriji i trenutno broji preko 4.600 zaposlenih na 29 proizvodnih lokacija u 11 zemalja na 5 kontinenata.


Swarovski


TYROLIT u svom proizvodnom porfoliju ima preko 80.000 različitih proizvoda. Kupcima iz celog sveta ih nudi preko svojih 37 kompanija i distributera u 65 zemalja. TYROLIT proizvodi  bruse, seku i buše gotovo svaki materijal bilo koje tvrdoće koristeći najnapredniju tehnologiju iz Tirola. Stručnjaci iz kompanije TYROLIT poznati su širom sveta po rešavanju i prevazilaženju širokog spektar izazova, zahtevnih i specifičnih zadataka i radnih aplikacija, pa su stoga izuzetno traženi partneri u razvoju novih i inovativnih rešenja.

TYROLIT je sinonim za inovativni duh, vrhunske proizvode i izvanrednu uslugu. Zbog toga se industrije širom sveta oslanjaju na široko stručno znanje i veliko iskustvo ove porodične kompanije iz Tirola.

TYROLIT je sinonim za kvalitet. Kompanija se može osvrnuti na dugu tradiciju u upravljanju kvalitetom i 1994. godine postala je prvi evropski proizvođač abraziva sa ISO sistemom menadžment kvaliteta. Integrisano upravljanje u kompaniji TYROLIT znači da su sistemi upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednosti uspostavljeni i da zajednički funkcionišu na svim proizvodnim lokacijama kompanije TYROLIT. Osnovni cilj je uspostaviti zajednički standard koji će osigurati postizanje najvišeg kvaliteta proizvoda i usluga, što predstavlja svojevrsnu korporativnu misiju ove kompanije. Pored redovnih provera od strane spoljne kompanije za sertifikaciju (TÜV CERT), sistem upravljanja se takođe kontinuirano nadgleda u okviru internih revizija.


TYROLIT Cutting

Cutting


TYROLIT Grinding

Grinding


TYROLIT Brushes

Brushes


TYROLIT Precision grinding

Precision grinding


TYROLIT Coated abrasives

Coated abrasives


Bump grinder PC4504CE

Bump grinder PC4504CEPrijavite se za naš Newsletter.