Yato

Ručni alati

Izdržljivost, savršenstvo izvedbe, odlični materijali i visokokvalitetni čelici su glavne tehničke karakteristike i komparativne prednosti YATO profesionalnog alata, koji se može koristiti u tri oblasti: automehaničarske radionice, industrija i građevinarstvo i bašta. Ručne i pneumatske YATO alate uspešno koriste stručnjaci iz mnogih oblasti industrije. Jedinstvena izdržljivost i otpornost YATO alata odredili su ih za teške uslove industrijskog okruženja i zahtevnih servisnih aplikacija.
YATO je jedan od najboljih evropski brendova profesionalnih ručnih alata, mereno po kreterijumu kvaliteta u odnosu na cenu, koji je prisutan na tržištima širom sveta. Gama profesionalnih YATO alata obuhvata preko 4000 artikala, uključujući sledeće robne grupe:

TyDvzGzW_YBx8

YATO KLJUČEVI

YATO SETOVI ALATA

YATO NASADNI I UDARNI "IMPACT" KLJUČEVI 

YATO MOMENT KLJUČEVI

YATO ODVIJAČI I NASTAVCI

YATO KLEŠTA


YATO ALAT ZA ELEKTRIČARE

YATO ČEKIĆI, STEGE, SEKAČI, TURPIJE

YATO PNEUMATSKI ALATI

YATO "AUTOMOTIVE"

YATO ELEKTRIČNI, AKUMULATORSKI I BENZINSKI ALATI

YATO ZAŠTITNA OPREMA

YATO KOLICA, TORBE I KUTIJE ZA ALAT


Svi YATO proizvodi su namenjeni za profesionalnu i industrijsku primenu i prošli su ISO 9001:2008 i ISO 9001:2015 standardizaciju.TOYA S.A. jedan je od vodećih proizvođača i distributera ručnih i električnih alata koji posluju na međunarodnom tržištu. Precizno definisana korporativna strategija, koja je preduslov profitabilnosti i razvoju kompanije na ekonomski odgovoran način, omogućava kontinuirano uvođenje inovativnih proizvoda, osvajanje novih tržišta i kontinuirani razvoj.

Sposobnost stvaranja jakih brendova kao što su YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, VOREL, LUND I TOYA GIFTS je jedan od najvažnijih faktora koji izdvajaju kompaniju od konkurencije. Preko 1500 grupacija aktivnih kupaca je rezultat visokog kvaliteta, najbolje garancije i visoke lojalnosti brendu.

YATO proizvodi su sinonim za najkvalitetnije profesionalne alate i jedinstvenu i individualnu uslugu za najzahtevnije kupce.


   


TOYA je jedna od kapitalnih grupa koje se najsnažnije razvijaju u segmentu hardvera i alata i jedna od retkih, koja sistematski, kako u godinama ekonomskog rasta tako i u kriznim godinama, dinamično povećava svoj tržišni udeo osnivanjem novih filijala i predstavništava u Evropi i Aziji.

Kompanija je osnovana pre više od trideset godina u Poljskoj. Sada je poznata kao kompanija koja posluje širom sveta i zapošljava oko 400 zaposlenih.

Akcije komapnije TOYA poseduju samo poljski investitori, koji su kreatori jedinstvenih i visoko kvalitetnih brendova, što je garant kontinuiranom razvoju kompanije.

TOYA grupa ima profesionalnu logističku mrežu, uključujući moderne logističke i distributivne centre, tranzitne punktove i visoko skladišne magacine sa preko 40 000 paleta, što omogućava efikasno skladištenje i isporuku robe kupcima širom sveta.Delatnost kompanije u tri decenije usmerena je na dinamičan razvoj i ulaganja u najnovije tehnologije.

Dugogodišnja saradnja sa profesionalnim klijentima zasnovana na visokokvalitetnim proizvodima i efikasnom zadovoljavanju potreba kupaca, obezbeđuju dugoročan uspeh kompanije ali i njihovih klijenata, i podstiču dalji rast i razvoj.


首页banner1

首页banner2

首页banner3

f5

Ecomex

GARNITURA VILJUŠKASTO OKASTIH KLJUČEVA 8-32/17 CrV

Kupite odmah
Ecomex

GARNITURA UMETAKA 40 DELOVA

Kupite odmah
Ecomex

GARNITURA UMETAKA 34 DELA

Kupite odmah
Ecomex

ŠELNA ZA UBACIVANJE KARIKA 50-125

Kupite odmah
Ecomex

RAČNA 1/2"-72 zuba-CrV 6140

Kupite odmah
Ecomex

MAGNET ZA ZAVARIVANJE 64X95X14

Kupite odmah
Ecomex

MAGNET ZA ZAVARIVANJE 111 x 136 x 24

Kupite odmah
Ecomex

MEHANIČARSKA LEZALJKA SKLOPIVA

Kupite odmah
Ecomex

KOLICA ZA ALAT sa 12 fioka

Kupite odmah
Ecomex

KOLICA ZA ALAT 3-del.

Kupite odmah
Ecomex

KOLICA ZA ALAT sa 7 fioka

Kupite odmah
Ecomex

GAR. IMPACT KLJUČEVA 1/2'' 10-22

Kupite odmah
Ecomex

Ključ viljuskasto okasti sa RAČNOM 13

Kupite odmah
Ecomex

Klešta kombinovana 200mm Crv55

Kupite odmah
Ecomex

KLEŠTA ŠPIC POLURAVNA 200 Crv55

Kupite odmah
Ecomex

Klešta kombinovana 1000V VDE 160 mm

Kupite odmah
Ecomex

KLEŠTA ZA CEVI 90st 1''

Kupite odmah
Ecomex

TROKRAKI RADAPCIGER Fi 100

Kupite odmah
Ecomex

OKRETAČ NAREZNICE M10-M11

Kupite odmah
Ecomex

ČEKIĆ BRAVARSKI 300 gr

Kupite odmah
Ecomex

KOLICA SA ALATOM 211 delova

Kupite odmah
Ecomex

STEGA PATENT 500x120

Kupite odmah
Ecomex

BRAVARSKA STEGA 125mm 10kg

Kupite odmah
Ecomex

MOTALICA GG/J 3x2,5 40 M

YT-8107

Kupite odmah
Prijavite se za naš Newsletter.